Smedearbejde udføres af erfarne medarbejdere

​Har du brug for en dygtig og erfaren smed til at klare dit smedearbejde, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Samtek A​pS har vi mange års erfaring inden for mange forskellige aspekter af smedearbejde, så vi kan hjælpe dig med lige netop din arbejdsopgave. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Typer af smedearbejde vi kan udføre

​Hos Samtek ApS er vi meget alsidige i vores arbejde, hvorfor vi også har mulighed for at hjælpe dig med netop den opgave, du skal have udført.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Trapper
  • Altaner
  • Havelåger
  • Gelænder
  • Skulpturer
  • Møbler
  • Samt andet smedearbejde
  • Udhængsskilte

Vi har erfaring med mange typer af kunder – både private og erhverv – så lige meget hvor stor eller lille din arbejdsopgave er, så står vores smedefirma klar til at løse din smedeopgave efter dine ønsker og behov. Vi står også klar med gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål omkring smedearbejde.​

​Få det lige som du vil have det

Har du et bestemt ønske til noget smedearbejde, så kan vi gribe det an på forskellige måder. Har du været i dialog med en arkitekt, som har udarbejdet tegningerne for dig, så tager vi gerne udgangspunkt i disse. Vi kommer også gerne ud forbi og laver en skitsetegning til dig, som vi så i fællesskab retter til, sådan at det arbejde, der skal udføres, bliver lavet på dine præmisser. Har du også brug for hjælp til at få malet i samme ombæring, så har vi en fast aftale med en dygtig maler.

Kontakt os og hør mere om vores smedearbejde

​Vil du vide mere om de forskellige typer af smedearbejde? Så kontakt os på telefon 36 70 01 42 eller send os en e-mail på samtek@samtek.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vi hjælper gerne både private og erhverv, som kan have brug for hjælp fra en klejnsmed eller en smed til at klare deres arbejdsopgaver.​

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente. Du er også mere end velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 6 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Sam​tek ApS finder du et smedefirma, som har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk har vores firma eksisteret i over 45 år. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Samtek ApS

Nyholms Alle 22, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk