Vi leverer en høj service på jeres industrianlæg

Vores 45 års erfaring gør, at vi giver den bedste kvalitet

Dygtig og erfaren smed, der klarer alle dine smedeopgaver

Samtek ApS - Smede & Maskinværksted

Nyholms Alle​ 22, 2610 Rødovre

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@sam​tek.dk

Smedefirma i mere end 45 år for private og erhverv

Hos Sam​tek ApS finder du et smedefirma, som har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk har vores firma eksisteret i over 45 år. Derfor er du sikker på at vælge en virksomhed med masser af erfaring, hvis du lader os klare din arbejdsopgave. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Hvem er ejeren af Samtek ApS? Smedefirmaet var indtil 30.6.18 ejet af Poul og Tommy, som købte firmaet i år 2002 og har drevet det med fuld fart siden da. Pr. 1.7.2018 ejes det af Tommy som ud over ham, er der fem andre smedesvende. De er tilsammen seks smede, og derudover sidder der en enkelt mand på kontoret, som sørger for, at der er styr på tingene.

Vi udfører enhver smedeopgave

Vi er ikke specialiserede inden for en bestemt type af smedearbejde, hvorfor vores smedefirma også nemt kan arbejde for mange forskellige typer af kunder på vores smedeværksted. 

Vi hjælper gerne private, som har brug for at få lavet en ny havelåge, eller måske er det din virksomhed, som har brug for et smedefirma til at lave nye trapper rundt om hele boligen.

Udover at hjælpe forskellige typer af kunder rundt omkring Danmark, så har vores smedefirma også været i både Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland og Italien for at hjælpe kunder med deres smedearbejde. I Danmark hjælper vi ikke kun kunder fra Sjælland, men vi kører gerne en længere tur rundt i landet, hvis dette ønskes.

Kontakt vores smedefirma og få et uforpligtende tilbud

Kontakt vores smedefirma allerede i dag for at få et godt tilbud på din opgave på telefon 36 70 01 42 eller send en e-mail til samtek@samtek.dk.

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente.

 
 
 
 
 
 

Hvis du er privat, skal du blot udfylde feltet med 8 nuller

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Samtek ApS

CVR: 26881382

Kontaktinformation

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk