Smedefirma i mere end 45 år for private og erhverv

Hos Sam​tek ApS finder du et smedefirma, som har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk har vores firma eksisteret i over 45 år. Derfor er du sikker på at vælge en virksomhed med masser af erfaring, hvis du lader os klare din arbejdsopgave. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Hvem er ejeren af Samtek ApS? Smedefirmaet var indtil 30.6.18 ejet af Poul og Tommy, som købte firmaet i år 2002 og har drevet det med fuld fart siden da. Pr. 1.7.2018 ejes det af Tommy som ud over ham, er der fem andre smedesvende. De er tilsammen seks smede, og derudover sidder der en enkelt mand på kontoret, som sørger for, at der er styr på tingene.

Vi udfører enhver smedeopgave

Vi er ikke specialiserede inden for en bestemt type af smedearbejde, hvorfor vores smedefirma også nemt kan arbejde for mange forskellige typer af kunder på vores smedeværksted.

Vi hjælper gerne private, som har brug for at få lavet en ny havelåge, eller måske er det din virksomhed, som har brug for et smedefirma til at lave nye trapper rundt om hele boligen.

Udover at hjælpe forskellige typer af kunder rundt omkring Danmark, så har vores smedefirma også været i både Schweiz, Sverige, Norge, Tyskland og Italien for at hjælpe kunder med deres smedearbejde. I Danmark hjælper vi ikke kun kunder fra Sjælland, men vi kører gerne en længere tur rundt i landet, hvis dette ønskes.

Kontakt vores smedefirma og få et uforpligtende tilbud

Kontakt vores smedefirma allerede i dag for at få et godt tilbud på din opgave på telefon 36 70 01 42 eller send en e-mail til samtek@samtek.dk.

Kontakt os i dag

Vi hjælper gerne både private og erhverv, som kan have brug for hjælp fra en klejnsmed eller en smed til at klare deres arbejdsopgaver.​

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente. Du er også mere end velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 6 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Sam​tek ApS finder du et smedefirma, som har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk har vores firma eksisteret i over 45 år. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Samtek ApS

Nyholms Alle 22, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk