Maskinværksted med stor ekspertise

​Et godt maskinværksted kan være altafgørende, når man skal have udført service på sine industrianlæg. På vores maskinværksted kan vi klare fremstillingen af de fleste ting, som vi skal bruge, når vi servicerer dit industrianlæg. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Et internationalt maskinværksted

Hos Samtek ApS er det ikke kun nationale kunder fra Rødovre, Sjælland og omegn, der får glæde af vores maskinværksted. I løbet af firmaets levetid har vi også serviceret kunder i Italien, Schweiz, Norge, Sverige og Tyskland. Dette betyder også, at det arbejde, der kommer ud fra vores værksted er i den absolutte topkvalitet.

Service og vedligeholdelse af industrianlæg

Når der skal udføres service eller generel vedligeholdelse på et industrianlæg, så kan vi på vores maskinværksted selv fremstille de aksler med mere, som skal bruges i forbindelse med serviceringen.

Dette er muligt, da vi, på vores maskinværksted, både har drejebænke og fræsere, som skal bruges til at fremstille delene. Har du brug for at få foretaget et serviceeftersyn på dine industrianlæg, så kommer vi gerne og gør det for dig. Efterfølgende tilbyder vi også vedligeholdelse af industrianlæggene, sådan at du kan blive fri for fremtidige skader. Ved at få udført regelmæssige vedligeholdelser, på vores maskinværksted, på dine industrianlæg sikrer du også en længere levetid for dine maskiner.

Kontakt os og hør mere om vores services

Kontakt os via vores kontaktformular, på telefon 36 70 01 42 eller e-mail samtek@samtek.dk, hvis du vil høre mere om vores maskinværksted eller smedeværksted, og hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag

Vi hjælper gerne både private og erhverv, som kan have brug for hjælp fra en klejnsmed eller en smed til at klare deres arbejdsopgaver.​

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente. Du er også mere end velkommen til at tage kontakt hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vurderet 4,5 ud af 5 baseret på 6 bedømmelser.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Sam​tek ApS finder du et smedefirma, som har eksisteret i rigtig mange år. Faktisk har vores firma eksisteret i over 45 år. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

08.00 – 16.00​

Fredag

08.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Samtek ApS

Nyholms Alle 22, 2610 Rødovre

Klik her for rutevejledning

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk