Vi leverer en høj service på jeres industrianlæg

Vores 45 års erfaring gør, at vi giver den bedste kvalitet

Dygtig og erfaren smed, der klarer alle dine smedeopgaver

Samtek ApS - Smede & Maskinværksted

Nyholms Alle​ 22, 2610 Rødovre

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@sam​tek.dk

Smedearbejde udføres af erfarne medarbejdere

​Har du brug for en dygtig og erfaren smed til at klare dit smedearbejde, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Samtek A​pS har vi mange års erfaring inden for mange forskellige aspekter af smedearbejde, så vi kan hjælpe dig med lige netop din arbejdsopgave. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Typer af smedearbejde vi kan udføre

​Hos Samtek ApS er vi meget alsidige i vores arbejde, hvorfor vi også har mulighed for at hjælpe dig med netop den opgave, du skal have udført.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Trapper
  • Altaner
  • Havelåger
  • Gelænder
  • Skulpturer
  • Møbler
  • Samt andet smedearbejde
  • Udhængsskilte

Vi har erfaring med mange typer af kunder – både private og erhverv – så lige meget hvor stor eller lille din arbejdsopgave er, så står vores smedefirma klar til at løse din smedeopgave efter dine ønsker og behov.

Vi står også klar med gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål omkring smedearbejde.​

​Få det lige som du vil have det

Har du et bestemt ønske til noget smedearbejde, så kan vi gribe det an på forskellige måder. Har du været i dialog med en arkitekt, som har udarbejdet tegningerne for dig, så tager vi gerne udgangspunkt i disse.

Vi kommer også gerne ud forbi og laver en skitsetegning til dig, som vi så i fællesskab retter til, sådan at det arbejde, der skal udføres, bliver lavet på dine præmisser. Har du også brug for hjælp til at få malet i samme ombæring, så har vi en fast aftale med en dygtig maler.

Kontakt os og hør mere om vores smedearbejde

​Vil du vide mere om de forskellige typer af smedearbejde? Så kontakt os på telefon 36 70 01 42 eller send os en e-mail på samtek@samtek.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente.

 
 
 
 
 
 

Hvis du er privat, skal du blot udfylde feltet med 8 nuller

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Samtek ApS

CVR: 26881382

Kontaktinformation

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk