Vi leverer en høj service på jeres industrianlæg

Vores 45 års erfaring gør, at vi giver den bedste kvalitet

Dygtig og erfaren smed, der klarer alle dine smedeopgaver

Samtek ApS - Smede & Maskinværksted

Nyholms Alle​ 22, 2610 Rødovre

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@sam​tek.dk

Maskinværksted med stor ekspertise

​Et godt maskinværksted kan være altafgørende, når man skal have udført service på sine industrianlæg. På vores maskinværksted kan vi klare fremstillingen af de fleste ting, som vi skal bruge, når vi servicerer dit industrianlæg. Vi er beliggende i Rødovre nær Glostrup og Brøndby, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark.

Et internationalt maskinværksted

Hos Samtek ApS er det ikke kun nationale kunder fra Rødovre, Sjælland og omegn, der får glæde af vores maskinværksted. I løbet af firmaets levetid har vi også serviceret kunder i Italien, Schweiz, Norge, Sverige og Tyskland. Dette betyder også, at det arbejde, der kommer ud fra vores værksted er i den absolutte topkvalitet.

Service og vedligeholdelse af industrianlæg

Når der skal udføres service eller generel vedligeholdelse på et industrianlæg, så kan vi på vores maskinværksted selv fremstille de aksler med mere, som skal bruges i forbindelse med serviceringen.

Dette er muligt, da vi, på vores maskinværksted, både har drejebænke og fræsere, som skal bruges til at fremstille delene.

​Har du brug for at få foretaget et serviceeftersyn på dine industrianlæg, så kommer vi gerne og gør det for dig.

Efterfølgende tilbyder vi også vedligeholdelse af industrianlæggene, sådan at du kan blive fri for fremtidige skader. Ved at få udført regelmæssige vedligeholdelser, på vores maskinværksted, på dine industrianlæg sikrer du også en længere levetid for dine maskiner.

Kontakt os og hør mere om vores services

Kontakt os via vores kontaktformular, på telefon 36 70 01 42 eller e-mail samtek@samtek.dk, hvis du vil høre mere om vores maskinværksted eller smedeværksted, og hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. Så vores kunder ikke behøver at vente.

 
 
 
 
 
 

Hvis du er privat, skal du blot udfylde feltet med 8 nuller

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Samtek ApS

CVR: 26881382

Kontaktinformation

Telefon: 36 70 01 42

E-mail: samtek@samtek.dk